EkoTreat WiFi - FANN

FANN EkoTreat WiFi

EkoTreat WiFi – osa FANN-jätevesijärjestelmää

FANN EkoTreat WiFi

Toiminta:

EkoTreat WiFi varmistaa, että jätevesijärjestelmäsi täyttää korkean vaatimustason vaatimukset.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että saostusaine sitoo fosforin saostussäiliöön, jossa se laskeutuu pohjalle ja tyhjennetään lietteen mukana.

Jätevesijärjestelmän hyvän toiminnan ja pitkän käyttöiän takaamiseksi on tärkeää varmistaa, että saostusainetta on aina saatavilla.

Yksikkö huolehtii itse itsestään. Se annostelee saostusaineen yhdessä veden kanssa ennalta asetetun ohjelman mukaisesti. Sinun tarvitsee vain asettaa laite oikealle henkilömäärälle ja vaihtaa saostusaineastia muutaman kerran vuodessa.

FANN Config

FANN Config -sovelluksen avulla voit helposti kirjautua laitteeseesi, muuttaa asetuksia sekä kytkeä laitteen pois päältä ja päälle. EkoTreat WiFi mahdollistaa laitteen etäohjauksen riippumatta siitä, missä olet – jos olet esimerkiksi unohtanut sammuttaa laitteen lomasi jälkeen. Voit kirjautua sisään ja ulos matkapuhelimestasi ja sammuttaa laitteen. Saat lisätietoja ominaisuuksista sekä EkoTreat WiFiä koskevia ohjeita alla olevasta linkistä.

www.FANNConfig.se

Käyttö/huolto:

Korkea vaatimustaso ilman kalliita huoltosopimuksia!

FANN-jätevesijärjestelmät ovat passiivisia ja suurin osa niistä huolehtii itse itsestään. Meillä ei ole kalliita huoltosopimuksia tai huoltokäyntien tarvetta. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että jätevesijärjestelmässämme ei ole mitään ”käytettävää”.

Kuntasi huolehtii saostussäiliön tyhjennyksestä; yleensä kerran vuodessa riittää. Sinun tarvitsee huolehtia vain siitä, että EkoTreat WiFissä on aina saostusainetta ja että laite on päällä, kun olet kiinteistöllä.

Osta saostusaine meidän (katso linkki alla), urakoitsijasi tai muun jälleenmyyjän kautta – varmista kuitenkin, että ostat nimenomaan EkoTreat-saostusainetta.

Sitten voit rentoutua ja ajatella muita asioita!