IN-DRÄN Max – suuret jätevesijärjestelmät - FANN

IN-DRÄN Max
– suuret jätevesijärjestelmät

IN-DRÄN Max on FANN-konsepti kunnallisen verkoston ulkopuolisia suuria järjestelmiä varten ja se on tarkoitettu monille asiakasryhmille, kuten yhteisöille, yksityisille elinkeinonharjoittajille, kuntien pieniin yhteisjärjestelmiin jne.

Suuret jätevesijärjestelmät

IN-DRÄN Max – suuret järjestelmät

Suurille jätevesijärjestelmille asetetaan ankaria vaatimuksia. IN-DRÄN MAX on ratkaisu suurempia järjestelmiä varten, kuten hotelleille, konferenssikeskuksille, saaristoravintoloille ja yhteisöille. Myös muihin suurempiin kiinteistöihin, joissa jäteveden määrä on huomattavan suuri. IN-DRÄN Maxin hyöty on, et ole sidottu tiettyyn tekniseen kokoonpanoon, vaan järjestelmä mahdollistaa pienimmät investointi- ja käyttökustannukset antavan yhdistelmän valinnan paikallisten olosuhteiden ja erityistarpeiden perusteella.

Passiiviset järjestelmät kestävät suuria kuormituksen vaihteluita ajan mittaan toimivuuden häiriintymättä ja ne ovat siten ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi virkistysalueille, joissa kuormitus voi vaihdella suuresti vuoden aikana. Jokainen suurten jätevesimäärien IN-DRÄN Max -järjestelmä on ainutlaatuinen. Ota yhteys FANN’iin kohteessa käyntiä ja suunnittelua varten.

Lataa IN-DRÄN Max -esite täältä

  • Skaalautuvuus
  • Mukautuvuus
  • Perustuu 25 vuoden kokemukseen