Jätevedenpuhdistamo – Referenssejä - FANN

Jätevedenpuhdistamo

Referenssejä

Kun useat taloudet joutuvat uusimaan jätevesijärjestelmänsä, kannattaa aina harkita suurempaa yhteistä laitosta. Yhden INDRÄN Max -laitoksen rakentaminen yhdessä on yleensä 20 – 40 % erillisratkaisuja edullisempaa. Täältä voit lukea lisää joistakin asennuksistamme.

HALAHULT, KARLSHAMN

Halahultin vanhan, vuodelta 1986 olevan jätevedenpuhdistamon puhdistusteho ei ollut ajanmukainen eikä laitos täyttänyt korkeaa vaatimustasoa. Karlshamnin kunta tarvitsi ratkaisun 22 kotitaloudelle, enintään 110 henkilöä varten. Ratkaisun vaatimuksena oli korkean vaatimustason saavuttaminen.

Lue lisää Halahultin puhdistamosta >>

SÄBY SÄTERI, INGARÖ

Luonnonkauniilla Ingarön saarella sijaitsevan Säby Säterin oli ratkaistava jätevesiongelmansa ja otettava huomioon herkkä saaristoympäristö. Jätevesijärjestelmän oli oltava korkean vaatimustason mukainen ja se oli mitoitettava hotellitoimintaa varten, jonka kapasiteetti on 91 vuodepaikkaa ja lisäksi jopa 300 konferenssivierasta.

Lue lisää Säbyn puhdistamosta >>

THORESTA HERRGÅRD, BRO

Perinteikäs Thoresta Herrgård Brossa Tukholman luoteispuolella harjoittaa nykyisin hotellitoimintaa; heillä on 38 vuodepaikkaa ja suunnitteilla on 50 lisävuodepaikkaa. Joka arkipäivä kestitään myös 45 – 65 lounasvierasta. Uuden jätevesijärjestelmän tuli myös käsitellä kolme pysyvän asutuksen kotitaloutta ja täyttää korkea vaatimustaso.

Lue lisää Thorestan puhdistamosta >>

ÅSLEN KOULU, FALKÖPING

Åslen koulu sijaitsee kauniissa luonto- ja metsäympäristössä, mikä asettaa myös vaatimuksia yhteisön jätevesijärjestelmälle. Olemassa oleva jätevesijärjestelmä kaipasi kunnostusta ja kapasiteettia tarvittiin lisää. Myös täällä järjestelmän fosforinpoiston oli oltava korkean vaatimustason mukainen.

Lue lisää Åslen koulun puhdistamosta >>

ÄNGSÖ CAMPING, VÄSTERÅS

Ängsö Camping Västeråsissa on ympärivuotinen leirintäalue, jonka kapasiteetti on 450 leiriytyjää ja 250 ravintolavierasta. Leirintäalue tarvitsi ratkaisun, joka kestäisi kuormituksen vaihteluja ja täyttäisi korkean vaatimustason, ts. tehostetun fosforinpoiston.

Lue lisää Ängsön puhdistamosta >>