Tietoja FANN VA-teknik AB:sta - FANN

FANN VA-teknik AB

Tietoa FANN’ista

30 toimintavuotta ja yli 70 000 toimitettua jätevesijärjestelmää. FANN elää ja hengittää paremmista jäteveden puhdistusratkaisuista.

Järjestelmiä, jotka suojaavat ympäristöä ja ihmisiä

Ratkaisuja, joiden tulee täyttää korkeat vaatimukset innovaatioiden, laadun ja ympäristövaikutusten suhteen. Tämä kunnianhimo on yhdessä tutkimukseen perustuvan tuotekehityksen kanssa nostanut meidät johtavaan markkina-asemaan Ruotsissa. INDRÄNin kehittäminen ei ole merkinnyt ainoastaan ilmaston kannalta älykkäämpää puhdistusta lukuisiin kotitalouksiin, vaan myös sitä, että kuluttajana sinun ei tarvitse itse varmistaa, onko uusi jätevesijärjestelmäsi kaikkien kunnallisten ja ympäristömääräysten mukainen.

Parempia ja yksinkertaisempia jätevesijärjestelmiä kaikille.

Kuuntele jätevesipodcast! (ruotsinkielinen)

Vertaa hiilijalanjälkeä

Jokaisen on tehtävä osansa kokonaispäästöjen vähentämiseksi. Luotamme materiaaleihin, joilla tiedetään olevan mahdollisimman pieni hiilijalanjälki. Siksi olemme päättäneet olla käyttämättä betonia, jonka hiilidioksidipäästöt ovat noin 8-10-kertaiset, ja lasikuitua, jonka hiilidioksidipäästöt ovat noin kaksinkertaiset. Valmistamme jätevesisäiliömme polyeteenistä eikä materiaali sisällä syöpää aiheuttavia tai lisääntymiselle vaarallisia aineita. Luonnonsuojelujärjestö luokittelee polyeteenin täysin uudelleenkäytettäväksi, vaarattomaksi muoviksi.

Kuten kaikki tiedämme, pitkät kuljetusmatkat ovat myös merkittävä CO2-päästöjen aiheuttaja. Koska tuotantomme on Ruotsissa, voimme minimoida asiakkaidemme hiilijalanjäljen jo kuljetuksesta alkaen. Logistiikan kannalta optimoitu muotoilu tarkoittaa myös sitä, että saamme lastattua jokaiseen kuorma-autoon huomattavasti enemmän laitteita kuin muut toimittajat, mikä myös vähentää CO2-päästöjä.

Ympäristöjalanjälki

CO2

10 g
2 g
1 g

FANN VA-teknik AB – osa NEWS-konsernia

INDRÄN on ollut keskuudessamme alusta asti. FANN perustettiin Ruotsissa vuonna 1990 tarkoituksena myydä imeytyskenttiä nimenomaan INDRÄN -tuotemerkillä. Neljä vuotta myöhemmin aloimme valmistaa rotaatiovaletusta polyeteenistä valmistettuja tuotteita.

Nykyään FANN-konsernilla on toimintaa ja tytäryhtiöt Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Puolassa. Kesäkuu 2014 on FANN’in historian seuraava ratkaiseva virstanpylväs. FANN VA-teknik AB ja Litorinas-sijoitusyhtiö muodostivat yhdessä Northern Environmental and Water Solutions (NEWS) -konsernin, joka on tällä hetkellä Pohjoismaiden markkinajohtaja räätälöityjen ja ympäristöystävällisten jätevesiratkaisujen alalla.

Paremman vesiympäristön puolesta.

NEWS-konserni koostuu kolmesta toimialasta:

Kysymyksiä? Vastaamme mielellämme!

Noudatamme luonnollisesti henkilötietojesi käsittelyä koskevaa EU-lainsäädäntöä.
Lue koko tietosuojaselosteemme täältä saadaksesi lisätietoja!

FANN-jätevesipodcast