ROSLA Harmaavesipuhdistamo - FANN

ROSLA Harmaavesipuhdistamo

Innovatiivinen ja tehokas harmaiden vesien käsittelyratkaisu

ROSLA Harmaavesipuhdistamo tarjoaa älykkään ja kompaktin ratkaisun harmaiden vesien käsittelyyn. Sen kaikki käsittelyvaiheet on sulautettu yhteen säiliöön, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Puhdistamo soveltuu niin ympärivuotiseen asumiseen kuin loma-asuntoihinkin, ja se kykenee palvelemaan jopa 7,5 henkilöä, mikä ylittää perinteiset harmaavesiratkaisut huomattavasti.

ROSLA Harmaavesipuhdistamo ei ainoastaan yksinkertaista harmaiden vesien käsittelyä, vaan se myös suojaa ympäristöä estämällä saastevesien pääsyn pohjaveteen ja vesistöihin. Kemikaalien lisääminen tai jatkuvien kulutustarvikkeiden hankinta ei ole tarpeen, mikä vähentää ympäristövaikutuksia ja säästää resursseja. Tämä innovatiivinen järjestelmä mahdollistaa harmaiden vesien tehokkaan ja kestävän käsittelyn, ja se on suunniteltu
helpottamaan käyttäjän arkea samalla kun se edistää ympäristönsuojelua.

 

ROSLA Harmaavesipuhdistamo

Käyttäjäystävällinen:
Puhdistamo tekee harmaiden vesien käsittelystä vaivatonta ja automatisoitua. Käyttäjän ei tarvitse suorittaa monimutkaisia toimenpiteitä.

Ympäristöystävällinen:
Tämä ratkaisu ei vaadi kemikaalien lisäämistä eikä jatkuvia kulutustarvikkeiden hankintoja, mikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Monipuolinen käyttö:
Puhdistamo soveltuu niin ympärivuotiseen asumiseen kuin loma-asuntoihinkin, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan.

Suurempi kapasiteetti:
Säiliön kapasiteetti riittää palvelemaan jopa 7,5 henkilöä, mikä ylittää perinteiset harmaavesiratkaisut peräti 50 prosentilla.

 

Tekniset tiedot

Harmaiden vesien puhdistus tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensin erotetaan kiintoaineet ja rasva. Raskaat hiukkaset laskeutuvat pohjalle ja jäävät yhdessä nestemäisten hiukkasten kanssa osastoihin yksi ja kaksi. Kompressori syöttää happea osastoon kolme, mikä mahdollistaa orgaanisen aineen tehokkaan puhdistuksen. Puhdistettu vesi voidaan johtaa suoraan esimerkiksi ojaan tai kivipesään.