FANN-jätevesijärjestelmät – Ratkaisut - FANN

FANN-jätevesijärjestelmät

Jätevesijärjestelmät kaikkiin talouksiin

Vapaa-ajan asunnosta vaikka useampien kiinteistöjen kokonaisuuksiin – FANN tarjoaa räätälöityjä jätevesijärjestelmiä hyvin erityyppisiin kohteisiin. Pitkäikäiset ja huoltovapaat jätevesijärjestelmämme perustuvat mullistavaan INDRÄN-tekniikkaan.

INDRÄN jätevedenpuhdistus mahdollistaa paremman puhdistustehon pienemmällä pinta-alalla ja minimoi ympäristövaikutukset. Ilmaston kannalta älykäs puhdistustapa on myös kustannustehokas. Valikoimastamme löytyy erinomaiset jätevesiratkaisut vaativiinkin olosuhteisiin, kuten pienille tonteille, korkeaan pohjaveteen ja kallioiseen tai kiviseen maaperään.

Ratkaisumme

Puhdistus kolmessa vaiheessa – näin INDRÄN-järjestelmä toimii

  • 1. Mekaaninen puhdistusvaihe

  • – nestemäiset ja laskeutuvat hiukkaset erotetaan saostussäiliössä. Vettä kevyemmät jakeet saostuvat säiliön pinnalle ja painavammat erottuvat säiliön pohjalle. Saostussäiliö tyhjennetään yleensä 1-2 kertaa vuodessa.

 
  • 2. Biologinen puhdistusvaihe

  • – seuraa saostusta ja siinä jätevedestä puhdistetaan mikro-organismien avulla orgaaninen aines, typpi ja osa fosforista. Näiden epäpuhtauksien reduktioon kiinteistönomistaja velvoitetaan laissa.

 
  • 3. Kemiallinen puhdistusvaihe

  • – Fosforin poisto. Fosforinsaostusaine annostellaan järjestelmään sisätiloista. Se kulkeutuu viemäriputkessa saostussäiliöön, jossa se saa fosforin saostumaan muun kiintoaineen kanssa saostussäiliön pohjalle. Saostussäiliöstä fosfori poistuu lietetyhjennyksen yhteydessä.

    Fosfori on mahdollista sitoa myös kalkkimateriaaliin maapuhdistamon jälkeen. Tällöin käytetään fosforinpoistokaivoa FTK500.

 

Etkö vielä ole varma mikä olisi paras ratkaisu kohteeseenne?

Kokeneet ammattilaisemme vastaavat mielellään kysymyksiinne!

Klikkaa tästä ja kysy meiltä neuvoa!

Autamme mielellämme! Sinulle ensimmäinen tai vaikka jo kymmenes, meillä takana jo tuhansia, pystymme antamaan varmasti hyviä vinkkejä.