FANN-jätevesijärjestelmät – Ratkaisut - FANN

FANN-jätevesijärjestelmät

Jätevesijärjestelmä kaikkiin talouksiin

Vapaa-ajan asunnosta suuriin yhteisöihin – FANN tarjoaa räätälöityjä jätevesijärjestelmiä kaikentyyppisiin kiinteistöihin. Kestävät ja huoltovapaat viemärijärjestelmämme perustuvat mullistavaan IN-DRÄN-tekniikkaamme. Uuden sukupolven jätevedenpuhdistus mahdollistaa paremman puhdistustehon pienemmällä pinta-alalla ja minimoi ympäristövaikutukset. Ilmaston kannalta älykäs puhdistustapa on myös kustannustehokas ja mukautuu vaativiin olosuhteisiin, kuten vaikeaan maastoon, korkeaan pohjaveteen ja kiviseen maaperään.

FANN-jätevesijärjestelmät – ratkaisumme

Puhdistus kolmessa vaiheessa – näin IN-DRÄN toimii

  • 1. Mekaaninen puhdistusvaihe

  • – nestemäiset ja laskeutuvat hiukkaset erotetaan saostussäiliössä. Saostussäiliö tyhjennetään yleensä kerran vuodessa.

 
  • 2. Biologinen puhdistusvaihe

  • – maapuhdistamossa puhdistetaan jätevedestä orgaaninen aines, typpi ja osa fosforista.

 
  • 3. Kemiallinen puhdistusvaihe

  • – Fosforin poisto. Fosforin saostusaine annostellaan järjestelmään sisätiloista, se kulkeutuu viemäriputkessa saostussäiliöön, jossa fosfori saostuu muun kiintoaineen kanssa saostussäiliön pohjalle.

    Fosfori on mahdollista sitoa myös kalkkimateriaaliin maapuhdistamon jälkeen. Tällöin käytetään fosforinpoistokaivoa FTK500.

 

Etkö vielä ole varma mikä olisi paras ratkaisu kohteeseenne?

Kokeneet ammattilaisemme vastaavat mielellään kysymyksiinne!

Klikkaa tästä ja kysy meiltä neuvoa!

Autamme mielellämme! Sinulle ensimmäinen tai vaikka jo kymmenes, meillä takana jo tuhansia, pystymme antamaan varmasti hyviä vinkkejä.