Harmaavesi järjestelmät - FANN

FANN harmaavesiratkaisut

Huolehtii peseytymis-, tiski- ja pesukonevesistäsi (harmaat vedet).

Mökkipaketti INDRÄN i3 Plus

INDRÄN Plus on käyttäjälleen vaivaton järjestelmä! Jäteveden käsittely hoituu kuin omalla painollaan, vesi siirtyy laitteistossa painovoimaisesti ja mikrobit hoitavat puhdistuksen.

Mökkipaketti on tarkoitettu vähäisemmille vesimäärille kesämökkikäytössä. Sillä voidaan käsitellä 4 henkilön kuormitusta vastaava määrä harmaita vesiä. Toisin sanoen se käsittelee maksimissaan 500 litraa pesu-, tiski- ja pesukonevesiä vuorokaudessa. Tämä vastaa neljän henkilön mitoituskuormitusta.

Tyyppikuva:
pdf-muodossa INDRÄN Plus i3 harmaavesi 500 l päivässä
dwg-muodossa INDRÄN Plus i3 harmaavesipkt mökille 500 l päivässä

  • Ei vaihdettavia tai pestäviä suodattimia
  • Sähkötön ja kemikaaliton järjestelmä
  • Matala ja pieni tilantarve
  • Ainoa huolto saostussäiliön tyhjennys
  • INDRÄN Plus, kun et halua jäteveden käsittelystä uutta harrastusta!

Huvilalle tai omakotitaloon INDRÄN i5 Plus

i5 Plus paketti säännöllisempään käyttöön samaa vaivatonta INDRÄN Plus tekniikkaa.

LVI-numero 3624206

Tämä INDRÄN Plus -järjestelmä on suunniteltu yhdelle kotitaloudelle  johon kuuluu enintään 5 henkilöä. Se huolehtii kotitalouden peseytymis-, tiski- ja pesukonevesien (harmaaveden) puhdistuksesta.

INDRÄN Plus ratkaisut ovat modulaarisia ja niistä on helposti mukautettavissa suuremmallekin perheelle sopiva kokonaisuus tai vaikka kahden tai kolmen talouden yhteisjärjestelmä. Kysy niistä lisää suoraan meiltä.

INDRÄN Plus -järjestelmiä on loistava vaihtoehto, kun järjestelmän sijoituspaikalla vallitsevan maalajin LTAR-arvo on vähintään 15l/m2 vuorokaudessa, LTAR-arvo (Long Term Acceptance Rate) kuvaa maaperän veden läpäisykykyä. Tämän ehdon täyttää käytännössä kaikki muut maalaadut paitsi savi. Tarkista asia kuitenkin aina asiantuntijaltamme. Kohteenne olosuhteissa saattaa olla muitakin tekijöitä jotka vaikuttavat oikean järjestelmän valintaan.

FANN Biosuodatin harmaille vesille

FANN Biosuodatin harmaavesijärjestelmä on toimintavarma korkean tason vaihtoehto vaativiinkin olosuhteisiin.  Se sopii vaikka savimaille tai kallioisille tonteille suljetun ja matalan rakenteensa ansiosta. Järjestelmä on tarkoitettu 1-5 hengen omakotitalon tai omakotitasoisen huvilan harmaalle vedelle eli peseytymis-, tiski- ja pesukonevesille.

Kokonaisuus sisältää SA906 saostussäiliön ennen biosuodatinta ja Biosuodatin yksikön täydellisenä. Saostussäiliön tehtävä on suojata puhdistamo osa kiintoaineelta ja rasvalta joita esimerkiksi tiskivesissä on reilusti. Fosforin saostusyksikköä ei tarvita, koska suurin osa fosforista on WC-vedessä. Saatavana myös versiot kahdelle ja kolmelle kotitaloudelle (enintään 10 tai 15 henkilöä).

Tuotteen esite: INDRÄN Biosuodatin 5ce – pienpuhdistamo

Tyyppikuvat
DWG tyyppikuva Biosuodatin 1-5 hengen harmaille vesille
PDF tyyppikuva Biosuodatin 1-5 hengen harmaille vesille

Jos tarvitset tyyppikuvan suuremmasta esim. 7 hengen järjestelmästä, ota yhteyttä myynti@fann.se

FANN INDRÄN Biosuodattimesta on myös paketti vaihtoehto johon saa laittaa myös wc-vedet. Lue lisää