Uusi viemäri? FANN-jätevesijärjestelmä – Ratkaisut - FANN

Uusi jätevesijärjestelmä – vaihe vaiheelta

FANN – helpoin tapa vaihtaa ja asentaa jätevesijärjestelmä

Uuden jätevesijärjestelmän rakentaminen voi etukäteen tuntua monimutkaiselta hankkeelta. Alla olevasta vaiheittaisesta listasta voit tutustua aiheeseen – jätevesijärjestelmän kartoittamisesta lopulliseen asennukseen asti. Jätä jätevesiasiat FANN-ammattilaisen turvallisiin käsiin, ota yhteyttä myynti@fann.se tai soita 0408093711.

Vaihe 1

– Minkä jätevesijärjestelmän tarvitset?

Oikein valitussa jätevesijärjestelmässä on toimivuus kohdallaan ja alhaiset elinkaari kustannukset. Kun annat riittävät alkutiedot, niin pääsemme ehdottamaan oikean jätevesijärjestelmän juuri sinun tarpeisiisi. Tässä vaiheessa voit myös valita, haluatko alueesi valtuutetun FANN-urakoitsijan ottavan sinuun yhteyttä.

 

Vaihe 2

– Ota yhteys meihin, jos et halua jäteveden puhdistuksesta uutta harrastusta

Omistatko kiinteistön, jossa on oma jätevesijärjestelmä tai rakennatko uutta kiinteistöä haja-asutusalueelle? Siinä tapauksessa on sinun vastuullasi, että jätevedet puhdistetaan kiinteistöllänne lain vaatimalla tasolla ja että jätevesijärjestelmää hoidetaan asianmukaisesti. Kuulostaako työläältä? Sen ei tarvitse olla työlästä. FANN tuotteet ovat suunniteltu siten, että sinusta ei tule puhdistamon hoitajaa vaan tekniikkamme on passiivista. Jätevesiasiantuntijamme omaavat alalta yli kymmenen vuotta kokemusta ja ovat vuosien varrella auttaneet asiakkaita lukuisissa erilaisissa kohteissa ja helpottavat myös mielellään sinua projektissasi. He vähintäänkin antavat hyviä neuvoja ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.  Lähetä kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen myynti@fann.se tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 040-809 3711 tai  050-350 5918!

Vaihe 3

– Aika valita oikea jätevesijärjestelmä

Alkuvaiheessa antamiesi vastausten perusteella ehdotamme, mikä uusi jätevesijärjestelmä sopii parhaiten taloosi. Tiesitkö, että FANN-jätevesijärjestelmä sekä parantaa elämänlaatuasi että vähentää ympäristövaikutuksia?

Vaihe 4

– Urakoitsijamme asentaa jätevesijärjestelmän

Valitse joku alueellasi toimivista urakoitsijoista tai pyydä meiltä suositusta. Monilta urakoitsijoilta onnistuu myös helppo “Avaimet käteen”- ratkaisu, sovit vain aikataulusta ja budjetista. Sitten voit rentoutua. Pian sinulla on upouusi jätevesijärjestelmä.

Miten hinta määräytyy? Lopulliset kustannukset riippuvat muun muassa asennuspaikan maaolosuhteista sekä valitusta jätevesijärjestelmästä. Koska saat täysin räätälöidyn ratkaisun, et koskaan maksa ominaisuuksista, joita et tarvitse.

Vaihe 5

– Lepää. Urakoitsija tekee työn.

Vihdoin jätevesijärjestelmä asennetaan! Saat luonnollisesti apua kaikissa toteutuksen vaiheissa. Sinä voit asettua riippumattoon, kun urakoitsija tekee työt. Urakoitsija voi halutessasi järjestää kunnan vaatimat paperit, toimittaa laitteet, asentaa ja varmistaa, että järjestelmäsi on käyttövalmis.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miltä tontilla jälkeenpäin näyttää, kaikki luonnollisesti ennallistetaan töiden päätteeksi.

Vaihe 6

– Tarkastus ja loppukatselmus.

Kohta ollaan maalissa. Jäljellä on vain tarkastus ja loppukatselmus. Asennuksen jälkeen urakoitsija suorittaa jätevesijärjestelmän loppukatselmuksen. Saat myös täydellisen kuvauksen järjestelmästäsi ja todistuksen 10 vuoden toimintatakuusta!

FANN Start – tarvitsetko uuden jätevesijärjestelmän?