Harmaavesi järjestelmät - FANN

Järjestelmät ilman WC:tä

Huolehtii peseytymis-, tiski- ja pesukonevesistäsi (harmaat vedet).

Mökkipaketti IN-DRÄN i3 Plus

IN-DRÄN Plus on käyttäjälleen vaivaton järjestelmä! Jäteveden käsittely hoituu kuin omalla painollaan, vesi siirtyy laitteistossa painovoimaisesti ja mikrobit hoitavat puhdistuksen.

Mökkipaketti on tarkoitettu vähäisemmille vesimäärille kesämökkikäytössä. Sillä voidaan käsitellä 4 henkilön kuormitusta vastaava määrä harmaita vesiä. Toisin sanoen se käsittelee maksimissaan 500 litraa pesu-, tiski- ja pesukonevesiä vuorokaudessa. Tämä vastaa neljän henkilön mitoituskuormitusta.

 

Tyyppikuva:

pdf-muodossa IN-DRÄN Plus i3 harmaavesi 500 l päivässä

dwg-muodossa IN-DRÄN Plus i3 harmaavesipkt mökille 500 l päivässä

Huvilalle tai omakotitaloon IN-DRÄN i5 Plus

i5 Plus paketti säännöllisempään käyttöön samaa vaivatonta IN-DRÄN Plus tekniikkaa.

LVI-numero 3624206

Tämä IN-DRÄN Plus -järjestelmä on suunniteltu yhdelle kotitaloudelle  johon kuuluu enintään 5 henkilöä. Se huolehtii kotitalouden peseytymis-, tiski- ja pesukonevesien (harmaaveden) puhdistuksesta.

IN-DRÄN Plus ratkaisut ovat modulaarisia ja niistä on helposti mukautettavissa suuremmallekin perheelle sopiva kokonaisuus tai vaikka kahden tai kolmen talouden yhteisjärjestelmä. Kysy niistä lisää suoraan meiltä.

IN-DRÄN Plus -järjestelmiä on loistava vaihtoehto, kun järjestelmän sijoituspaikalla vallitsevan maalajin LTAR-arvo on vähintään 15l/m2 vuorokaudessa, LTAR-arvo (Long Term Acceptance Rate) kuvaa maaperän veden läpäisykykyä. Tämän ehdon täyttää käytännössä kaikki muut maalaadut paitsi savi. Tarkista asia kuitenkin aina asiantuntijaltamme. Kohteenne olosuhteissa saattaa olla muitakin tekijöitä jotka vaikuttavat oikean järjestelmän valintaan.

  • Ei vaihdettavia tai pestäviä suodattimia
  • Sähkötön ja kemikaaliton järjestelmä
  • Matala ja pieni tilantarve
  • Ainoa huolto saostussäiliön tyhjennys
  • IN-DRÄN Plus, kun et halua jäteveden käsittelystä uutta harrastusta!

FANN Biosuodatin harmaille vesille

FANN Biosuodatin harmaavesijärjestelmä on toimintavarma korkean tason vaihtoehto vaativiinkin olosuhteisiin.  Se sopii vaikka savimaille tai kallioisille tonteille suljetun ja matalan rakenteensa ansiosta. Järjestelmä on tarkoitettu 1-5 hengen omakotitalon tai omakotitasoisen huvilan harmaalle vedelle eli peseytymis-, tiski- ja pesukonevesille.

Kokonaisuus sisältää SA906 saostussäiliön ennen biosuodatinta ja Biosuodatin yksikön täydellisenä. Saostussäiliön tehtävä on suojata puhdistamo osa kiintoaineelta ja rasvalta joita esimerkiksi tiskivesissä on reilusti. Fosforin saostusyksikköä ei tarvita, koska suurin osa fosforista on WC-vedessä. Saatavana myös versiot kahdelle ja kolmelle kotitaloudelle (enintään 10 tai 15 henkilöä).

Tuotteen esite: IN-DRÄN Biosuodatin 5ce – pienpuhdistamo

Tyyppikuvat

DWG tyyppikuva Biosuodatin 1-5 hengen harmaille vesille

PDF tyyppikuva Biosuodatin 1-5 hengen harmaille vesille

Jos tarvitset tyyppikuvan suuremmasta esim. 7 hengen järjestelmästä, ota yhteyttä myynti@fann.se

FANN IN-DRÄN Biosuodattimesta on myös paketti vaihtoehto johon saa laittaa myös wc-vedet. Lue lisää