Järjestelmät ilman WC:tä

Huolehtii peseytymis-, tiski- ja pesukonevesistäsi (harmaat vedet).

Mökkipaketti IN-DRÄN i3 Plus

IN-DRÄN Plus on käyttäjälleen vaivaton järjestelmä! Jäteveden käsittely hoituu kuin omalla painollaan, vesi siirtyy laitteistossa painovoimaisesti ja mikrobit hoitavat puhdistuksen.

Mökkipaketti on tarkoitettu vähäisemmille vesimäärille kesämökkikäytössä, mutta käsittelee kuitenkin maksimissaan 500litraa pesu-, tiski- ja pesukonevesiä vuorokaudessa. Tämä vastaa neljän henkilön mitoituskuormitusta.

Tuotteesta nyt erikoistarjous, voimassa 1.4.-1.7.2021 asti, tilaa nopeasti ennen kuin loppuu.

Tyyppikuva:

pdf muodossa IN-DRÄN Plus i3 harmaavesi 500 l päivässä

Huvilalle tai omakotitaloon IN-DRÄN i5 Plus

i5 Plus paketti säännöllisempään käyttöön samaa vaivatonta IN-DRÄN Plus tekniikkaa.

LVI-numero 3624206

Tämä IN-DRÄN Plus -järjestelmä on suunniteltu yhdelle kotitaloudelle (enintään 5 henkilöä). Se huolehtii kotitalouden peseytymis-, tiski- ja pesukonevesien (harmaaveden) puhdistuksesta.

IN-DRÄN Plus ratkaisut ovat modulaarisia ja niistä on helposti mukautettavissa suuremmallekin perheelle sopiva kokonaisuus tai vaikka kahden tai kolmen talouden yhteisjärjestelmä. Kysy niistä lisää suoraan meiltä.

IN-DRÄN Plus -järjestelmiä on loistava vaihtoehto, kun järjestelmän sijoituspaikalla vallitsevan maalajin LTAR-arvo on vähintään 15l/m2 vuorokaudessa, LTAR-arvo (Long Term Acceptance Rate) kuvaa maaperän veden läpäisykykyä. Tämän ehdon täyttää käytännössä kaikki muut maalaadut paitsi savi. Tarkista asia kuitenkin aina asiantuntijaltamme. Kohteenne olosuhteissa saattaa olla muitakin tekijöitä jotka vaikuttavat oikean järjestelmän valintaan.

  • Ei vaihdettavia tai pestäviä suodattimia
  • Sähkötön ja kemikaaliton järjestelmä
  • Matala ja pieni tilantarve
  • Ainoa huolto saostussäiliön tyhjennys
  • IN-DRÄN Plus, kun et halua jäteveden käsittelystä uutta harrastusta!

FANN Biosuodatin harmaille vesille

FANN Biosuodatin harmaavesijärjestelmä on toimintavarma korkean tason vaihtoehtovaativiinkin olosuhteisiin.  Se sopii vaikka savimaille tai kallioisille tonteille suljetun ja matalan rakenteensa ansiosta. Järjestelmä on tarkoitettu 1-5 hengen omakotitalon tai huvilan harmaalle vedelle (peseytymis-, tiski- ja pesukonevesille).

Kokonaisuus sisältää SA906 saostussäiliön ennen biosuodatinta. Fosforin saostusyksikköä ei tarvita, koska suurin osa fosforista on WC-vedessä. Saatavana myös versiot kahdelle ja kolmelle kotitaloudelle (enintään 10 / 15 henkilöä).

Tuotteen esite: IN-DRÄN Biosuodatin 5ce – pienpuhdistamo

Tyyppikuvat

DWG tyyppikuva Biosuodatin 1-5 hengen harmaille vesille

PDF tyyppikuva Biosuodatin 1-5 hengen harmaille vesille

Jos tarvitset tyyppikuvan suuremmasta esim. 7 hengen järjestelmästä, ota yhteyttä myynti@fann.se