Tekniikka - FANN

Tekniikka

IN-DRÄN Max – helppohoitoinen, turvallinen ja monipuolinen

IN-DRÄN Max – helppohoitoinen, turvallinen ja monipuolinen

IN-DRÄN Max perustuu hyväksi osoitettuun IN-DRÄN-tekniikkaan ja on FANN’in uusi konsepti järjestelmiin kolmesta kotitaloudesta alkaen. Passiivisella IN-DRÄN-tekniikalla toimivien suurten järjestelmien rakentamisen merkittäviä hyötyjä ovat pienet käyttökustannukset, kestävyys nesteen ja epäpuhtauksien muutoksia vastaan sekä joustavuus yhden suuren tai useiden pienempien yksiköiden rakentamiseen. Bakteerien väheneminen on erittäin tehokasta. Erittäin pienet käyttökustannukset ja kyky kestää suuria kuormituksen vaihteluita tekevät IN-DRÄN Maxista erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon.

IN-DRÄN Max sopii monille asiakasryhmille, kuten yhteisöille, yksityisille elinkeinonharjoittajille tai kuntien pieniin yhteisjärjestelmiin. IN-DRÄN Max -järjestelmän toteuttaminen alkaa vierailulla kohteessa parhaan ratkaisun löytämiseksi. Ota yhteys FANN’iin kohteessa käyntiä ja suunnittelua varten.

IN-DRÄN Maxia myyvät tukkukauppiaat

IN-DRÄN-MODUULIN RAKENNE:

VesiIlma

IN-DRÄN-moduulissa laskostettu geotekstiili toimii biokerroksen kasvualustana. Geotekstiilin laskosten välissä on kestomuovinen tukirakenne, joka pitää kankaan pinnat sopivalla etäisyydellä toisistaan. Jätevesi valuu osastoihin, jotka ovat auki ylöspäin, kulkeutuu biokerroksen läpi ja siitä edelleen maaperään. Biokerros saa ilmaa toisista osastoista. IN-DRÄNin rakenne mahdollistaa biokerrokselle suuremman pinta-alan, mikä parantaa luotettavuutta tukkeutumista vastaan. Biokerros on ohuempi ja saa happea, vaikka moduulissa tapahtuisi padottumista.

Geotekstiili muodostaa biokerroksen alustan maanpinnan sijaan, mikä on parempi prosessin kannalta. Toisin kuin tavanomaisessa imeytyskentässä, imeytyspinta on suojattu hiukkasten aiheuttamalta tukkeutumiselta.

IN-DRÄN imee veden nopeammin maahan, mikä on hyödyllistä puhdistustuloksen kannalta.

Järjestelmä on suunniteltu pitkän aikavälin kuormitusarvolle (LTAR).

KATSO VIDEO IN-DRÄN-MODUULIN TOIMINNASTA:

Screenshot 2019-07-03 at 10.56.33

IN-DRÄN MAX -MAAPUHDISTAMON RAKENNE:

IN-DRÄN Max-teknik

IN-DRÄN-tekniikan ansiosta kentän pinta-alasta tulee huomattavasti perinteistä kenttää pienempi. Tämä koskee sekä imeytys- että suodatinkenttiä. Pinta-alan tarve on 1 – 5 m2 henkilöä kohti riippuen maaperän läpäisevyydestä (LTAR-arvosta). IN-DRÄN Maxin avulla voit yhdistää suuria ja pieniä kenttiä, jolloin paikallisten olosuhteiden perusteella on mahdollista löytää tasapaino pienimpien investointi- ja käyttökustannusten välillä.