Tekniikka - FANN

Tekniikka

INDRÄN Max – helppohoitoinen, turvallinen ja monipuolinen

INDRÄN Max – helppohoitoinen, turvallinen ja monipuolinen

INDRÄN Max perustuu hyväksi osoitettuun INDRÄN-tekniikkaan ja on FANN’in uusi konsepti järjestelmiin kolmesta kotitaloudesta alkaen. Passiivisella INDRÄN-tekniikalla toimivien suurten järjestelmien rakentamisen merkittäviä hyötyjä ovat pienet käyttökustannukset, kestävyys nesteen ja epäpuhtauksien muutoksia vastaan sekä joustavuus yhden suuren tai useiden pienempien yksiköiden rakentamiseen. Bakteerien väheneminen on erittäin tehokasta. Erittäin pienet käyttökustannukset ja kyky kestää suuria kuormituksen vaihteluita tekevät INDRÄN Maxista erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon.

INDRÄN Max sopii monille asiakasryhmille, kuten yhteisöille, yksityisille elinkeinonharjoittajille tai kuntien pieniin yhteisjärjestelmiin. INDRÄN Max -järjestelmän toteuttaminen alkaa vierailulla kohteessa parhaan ratkaisun löytämiseksi. Ota yhteys FANN’iin kohteessa käyntiä ja suunnittelua varten.

INDRÄN Maxia myyvät tukkukauppiaat

INDRÄN-MODUULIN RAKENNE:

INDRÄN-PRO-Illustration-FI

INDRÄN-moduulissa laskostettu geotekstiili toimii biokerroksen kasvualustana. Geotekstiilin laskosten välissä on kestomuovinen tukirakenne, joka pitää kankaan pinnat sopivalla etäisyydellä toisistaan. Jätevesi valuu osastoihin, jotka ovat auki ylöspäin, kulkeutuu biokerroksen läpi ja siitä edelleen maaperään. Biokerros saa ilmaa toisista osastoista. INDRÄNin rakenne mahdollistaa biokerrokselle suuremman pinta-alan, mikä parantaa luotettavuutta tukkeutumista vastaan. Biokerros on ohuempi ja saa happea, vaikka moduulissa tapahtuisi padottumista.

Geotekstiili muodostaa biokerroksen alustan maanpinnan sijaan, mikä on parempi prosessin kannalta. Toisin kuin tavanomaisessa imeytyskentässä, imeytyspinta on suojattu hiukkasten aiheuttamalta tukkeutumiselta.

INDRÄN imee veden nopeammin maahan, mikä on hyödyllistä puhdistustuloksen kannalta.

Järjestelmä on suunniteltu pitkän aikavälin kuormitusarvolle (LTAR).

KATSO VIDEO INDRÄN-MODUULIN TOIMINNASTA:

FANN enskilda avlopp

INDRÄN MAX -MAAPUHDISTAMON RAKENNE:

INDRAN-MAX-Anlaggning

INDRÄN-tekniikan ansiosta kentän pinta-alasta tulee huomattavasti perinteistä kenttää pienempi. Tämä koskee sekä imeytys- että suodatinkenttiä. Pinta-alan tarve on 1 – 5 m2 henkilöä kohti riippuen maaperän läpäisevyydestä (LTAR-arvosta). INDRÄN Maxin avulla voit yhdistää suuria ja pieniä kenttiä, jolloin paikallisten olosuhteiden perusteella on mahdollista löytää tasapaino pienimpien investointi- ja käyttökustannusten välillä.