INDRÄN – ilmastoälykäs jätevedenpuhdistamo - FANN

INDRÄN – ilmastoälykäs jätevedenpuhdistamo

reningsverk avlopp

Hanki ympäristösertifioitu jäteratkaisu, joka tarjoaa pienimmän mahdollisimman ilmastojalanjäljen. INDRÄN on ilmastoälykäs jätevedenpuhdistamo, joka säästää ympäristöä

FANN INDRÄN -jätevesijärjestelmä on modulaarinen ja se voidaan mitoittaa juuri asiakkaan kiinteistön tarpeiden mukaisesti. Lisäksi INDRÄN-puhdistamo on huoltovapaa, sen käyttöikä on pitkä, se kestää vaativia olosuhteita ja tarjoaa paremman puhdistustehon pienemmällä pinta-alalla. 

Suurin ylpeydenaiheemme on kuitenkin ilmastoälykäs puhdistusprosessi. Puhdistamomme perustuu luonnonmukaiseen ja biologiseen puhdistusmenetelmään. Sen uraauurtava periaate on kemikaaliton ja suojaa käyttövetesi haitallisilta bakteereilta. 

INDRÄN -järjestelmässä puhdistus koostuu kolmesta vaiheesta:

  • Mekaaninen puhdistusvaihe: nestemäiset ja laskeutuvat hiukkaset erotetaan saostussäiliössä. Saostussäiliö tyhjennetään yleensä kerran vuodessa.
  • Biologinen puhdistusvaihe: maapuhdistamossa poistetaan orgaaninen aines, typpi ja osa fosforista.
  • Kemiallinen puhdistusvaihe: kaiken fosforin poisto. Fosfori sidotaan saostussäiliössä olevaan saostusaineeseen tai fosforiloukun kalkkimateriaaliin maapuhdistamon jälkeen.

Onko sinulla kysyttävää jätevedenpuhdistamoistamme? Vastaamme mielellämme!