Huippu puhdistustuloksia vuodesta toiseen! - FANN
markbaserad rening

Huippu puhdistusta vuodesta toiseen!

FANN Biosuodatin on perusperiaatteeltaan kuin maapuhdistamo. Se jäljittelee taitavasti luonnon omaa menetelmää puhdistaa haitta-aineita ja mikrobeja. Teknisesti siinä annetaan vain vielä turbo tälle biologiselle toiminnalle, jolloin tilantarve saadaan entisestään pienemmäksi.

Järjestelmä koostuu kolmesta toiminnallisesta vaiheesta:

1. Mekaaninen puhdistusvaihe – nestemäiset ja laskeutuvat hiukkaset erotetaan saostussäiliössä. Saostussäiliö tyhjennetään yleensä kerran vuodessa.

2. Biologinen puhdistusvaihe – Voidaan myös sanoa varsinainen puhdistusosa kokonaisuutta, jossa poistetaan orgaaninen aines, typpi ja loput fosforista.

3. Kemiallinen puhdistusvaihe – Fosforin poisto saostamalla. Fosfori sidotaan saostussäiliössä olevaan saostusaineeseen.

4. Aktiivihiili neutraloi hajut – kaikki purkuilma puhdistuksesta ohjataan aktiivihiilen läpi, joka sitoo hajut itseensä.

Tällaisella periaatteella toimiva kokonaisuus ei mene vikatilaan, jossa käsittelemätöntä jätevettä pääsisi luontoon. Biosuodatinjärjestelmämme on siksi turvallinen valinta kaikista herkimmillekin alueille. Toisekseen se ei vaadi kalliita huoltokäyntejä eli säästät käyttökuluissa. Järjestelmänä se on uniikki hyödyntäen pitkään markkinoilla ollutta INDRÄN tekniikkaa.

Lisää uutisia

Roslagen mahdollistaa vesivessan mukavuuden taas moniin haja-asutusalueen kiinteistöihin. Roslagen alipainevessa, saattaa olla että Roslagen on ylivertainen vaihtoehto sinunkin ...

Roslagen vesi-wc voi tuoda koko perheen mökille! Mökkeilystä nauttii koko porukka kun vessa ei haise ja siellä ...

Biosuodatin järjestelmämme tekee sen mitä jätevesijärjestelmän kuuluu, täyttää korkeimmatkin puhdistusvaatimukset varmasti, eikä vain ce-...