Tarvitsetko jätevesijärjestelmän - FANN
indran-pro-modul

45 vuotias klassikko uudistui - IN-DRÄN on nyt INDRÄN PRO

INDRÄN biomoduuli on alkuperäistuote jätevesien modulaarisessa maaperäkäsittelyssä ja puhdistanut kotitalouksien jätevesiä jo 1978 lähtien. FANN on tuonut tekniikan pohjoismaihin 90-luvun alussa ja toimittanut jätevesijärjestelmiä yli 70 000 kohteeseen.

Testattu ja turvallinen

Mitä se tarkoittaa asiakkaan kannalta että tuotteella on pitkä historia ja suuri käyttäjä kunta? Vain toimivat keksinnöt kestävät aikaa. Pitkä historia osoittaa, että INDRÄN Pro on turvallinen valinta. Pitkänaikavälin toimintaa ei voi todentaa kuin käyttämällä pitkiä aikoja tuotetta todellisissa kohteissa.
Tuotteen elinkaari on pitkä ja tulokset puhdistuksessa hyviä. Tämän kokemus on osoittanut. Tilansäästö ja asennuksen helppous ovat tekijöitä jotka lisäävät INDRÄN jätevesijärjestelmien suosiota.
uudistuksen myötä tuote on entistä tukevampi ja vedenlevitys ja hapensaanti edistyvät edelleen.

INDRÄN Plus koki saman päivityksen myös.

nappaa tästä viimeisimmät INDRÄN Pro ja Plus tarjoukset, tarjous_FANN_indran_ja_blue.

Lisää uutisia

Roslagen mahdollistaa vesivessan mukavuuden taas moniin haja-asutusalueen kiinteistöihin. Roslagen alipainevessa, saattaa olla että Roslagen on ylivertainen vaihtoehto sinunkin ...

Roslagen vesi-wc voi tuoda koko perheen mökille! Mökkeilystä nauttii koko porukka kun vessa ei haise ja siellä ...

Biosuodatin järjestelmämme tekee sen mitä jätevesijärjestelmän kuuluu, täyttää korkeimmatkin puhdistusvaatimukset varmasti, eikä vain ce-...